Bianchi Cup Tempo Hyvinkää 22.4.2014

Muiden ACT-tiimiläisten levätessä Lattomeriajojen rasitusta pois, kävi Teemu T. kokeilemassa miten aika-ajo kulkee. Vuorossa oli siis Bianchi-cupin kauden toinen osakilpailu, maantie aika-ajo, joka järjestettiin HyPy:n toimesta Hyvinkään Palopurossa.

Kisapaikalle saapuminen otti hieman odotettua kauemmin, joten ilmoittautuminen, pukeminen ja lämmittelyajo tuli hoidettua vauhdikkaan tehokkaasti. Onneksi oma lähtövuoro oli joukon häntäpäässä, joten sinne tuli kuitenkin saavuttua ajallaan.

http://act.sporttisaitti.com/@Bin/143409/IMG_8169.jpeg
Triathlon-miehelle oiva kilpailunumero 226, eli luku joka on Ironman-matkan yhteispituus. Kuva: Michaela

Lämmin huhtikuinen ilta oli varsin otollinen yksin kelloa vastaan ajamiselle. Tavoitteena oli ainoastaan matkaan lähdettäessä että kukaan ei ainakaan tulisi ohi noin 11 km matkan aikana, kun ajajat lähetettiin liikkeelle puolen minuutin välein. Lopulta koitti oma starttivuoro ja siitä sitten ampaistiin liikkeelle jalkoja kurittamaan. Reitti oli melko tasainen, suunnilleen 5,5 km:n pituinen tienpätkä, jota ajettiin edestakaisin.

Matka taittuikin kääntöpaikalle ja takaisin yllättävän ripeästi, ja lopulta maaliin tultiin muutaman miehekkään maitohappokarjaisun saattelemana ajassa 16.14,54. Tällä suorituksella irtosi lopulta kuudes sija kokonaiskisassa, ja harrastesarjan kärkisija, kun ei lisenssiä ollut vielä kilpasarjaa varten hankittu. Oma tavoitekin siis täyttyi, ja muutenkin oli kaikin puolin hyvä tunnelma tässä tiistai-illan tapahtumassa. Tästä on mukava jatkaa treenejä kesän koitoksia varten.

http://act.sporttisaitti.com/@Bin/143411/IMG_4437.jpeg
Maalikuva. Kuva: Suberpolkijat