Tue toimintaamme

Haluatko olla mukana tukemassa vantaalaista pyöräilymenestystä?

Aviapolis Cycling Team on vuonna 2011 perustettu vantaalainen pyöräilyseura, jonka kotipaikka sijaitsee Aviapoliksessa. Lajeina on meillä maantie- ja maastopyöräily, sekä triathlon. Seuran jäsenet ovat aktiivisia kilpa- ja kuntopyöräilijöitä, ja jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 30 jäsentä. Seura on Suomen Pyöräilyunionin sekä Suomen Triathlonliiton jäsenseura.

Toiminnan tukeminen

Yrityksille tarjoamme mahdollisuuden tukea toimintaamme ostamalla näkyvyyttä seuramme nettisivuilla, tapahtumissa sekä kilpailu-asuissa. Toimintaa voi tukea myös ilman näkyvyyttä jos niin halutaan. Yksityishenkilöt voivat tukea seuramme toimintaa liittymällä kannattajajäseneksi.

1. Näkyvyyspaketti yritykselle 500 €/vuosi, tai vapaavalintainen suurempi summa
    • yhteistyösopimus sisältää yrityksenne logot nettisivuillemme, ajoasuihin sekä järjestämissämme kilpailuissa ja tapahtumissa, maininta yhteistyöstä FB-sivuillamme

2.    Näkyvyys nettisivuilla 250 €/vuosi, tai vapaavalintainen suurempi summa

• yhteistyösopimus sisältää yrityksenne logot nettisivuillemme

3. Kannattajajäsenyys 50€/vuosi, tai vapaavalintainen suurempi summa

Jos olet kiinnostunut tukemaan toimintaamme muilla tavoin, ota rohkeasti yhteyttä!

Toiminnan tukeminen on helppoa, voit tehdä sen tilisiirrolla:

Tilinumero: FI 62 5790 1220 0389 14

Saaja: Aviapolis Cycling Team ry