Esittely

Aviapolis Cycling Team on 13.10.2011 perustettu vantaalainen pyöräilyseura, jonka kotipaikka sijaitsee Aviapoliksessa. Lajeina meillä on maantie- ja maastopyöräily sekä triathlon. ACT on nuorekas seura, kuskien keski-ikä on n.30 v.

Ensimmäinen kilpailukausi ajettiin pienellä mutta laadukkaalla joukkueella. Ensimmäisen kauden teema "nimeä ja näkyvyyttä" toteutui hienosti, kirkkaimpana kruununa Robinin tuoma Podium-paikka Porin maantiecupin kilpasarjassa.

Kauden 2013 teemana oli "Näytön paikka". Kausi 2013 toi seuralle menestystä niin kilpa kuin M-40 sarjan Podiumien muodossa. Lasse Huovilainen otti SM-kultaa ISM-kisoissa luokassa M-30. Royalissa, Vueltassa, Satasen kuntoajossa ja Tour de Helsingissä seuralle tuli menestystä niin miehissä kuin naisissakin.

Vuonna 2013 seurassa aloitti naisjoukkue ACT-Ladies. Ja vuosi 2014 olikin teemaltaan "NAISTEN VUOSI". Teemavuonna pyrimme aktiivisesti edistämään naispyöräilyä. Kuskien tavoitteena on menestyä SM- ja ISM-kisoissa sekä kuntoajoissa. Kuulumiset-sivulta löytyy menestystarina kuluneelta vuodelta.

Vuosi 2015 oli teemaltaan "Iskun paikka", jolloin menestystarinalle saatiin jatkoa. ACT-Ladies -tiimin Facebook-sivut tarjosivat iloista ja positiivista naisenergiaa. Kauden aikana seuramme saalisti useamman podiumpaikan, varsinkin Ladies team menestyi hyvin. Upeimpana saavutuksena Michaelan neljäs sija Skoda-Cupin lopputuloksissa. Järjestimme onnistuneesti maantiepyöräilyn SM-kisat, Vantaankoski Race -kilpailun ja jo neljännen kerran Vuelta Vantaan sekä yhteistyössä CCH:n kanssa PM-Masters -kilpailut. Kråkössä järjestettiin toisen kerran Bianchi Cupin osakilpailu kauniissa maalaismaisemissa.

Vuonna 2016 ajettiin teemalla "Yhteistyö", jolla jatkettiin naapuriseurojen välistä yhteistyötä sekä seuran kesken vietettiin paljon aikaa yhdessä ajaen. Vuelta Vantaa järjestetiin viidennen kerran.

2017 Vuosi jatketaan "Yhteistyö" teemalla. Tapahtumia järjestetään tänäkin vuona mm. kuudes Vuelta Vantaa, perinteinen Kråkön Bianchi Cup sekä toista kertaa Helsinki Velotour.

2018 jatketaan edellisvuosien tapaan yhteistyötä naapuriseurojen sekä Vantaan Kestävyyskierroksen kanssa.